Hur kan jag dölja en sida från menyn, men ändå ha den tillgänglig via en länk?

Den här artikeln visar hur du gör en sida tillgänglig för Google eller via direktlänk, men inte har den synlig i webbplatsmenyn.

Börja med att redigera sidinställningarna, genom att högerklicka på sidrubriken i sidträdet och välj Redigera.

Gå till fliken "Åtkomst", där du hittar alternativet "Sidan aktiverad i menyer" och stäng av den så att den inte längre är grön (i äldre versioner är det en kryssruta). Glöm inte att spara.