Hur döljer och visar jag sidor?

Lär dig hur du snabbt döljer eller visar sidor på din TYPO3-webbplats.

Det snabbaste sättet att dölja en sida är genom att högerklicka på titeln i sidträdet och välja Inaktivera i menyn.

På samma sätt kan du dölja en sida där det då står Aktivera istället.

Du kan också aktivera och inaktivera sidor genom att redigera sidinställningarna och då högerklicka och välja Redigera.

På fliken "Åtkomst" hittar du alternativet "Sidan synlig" och en skjutreglage för att slå på och av funktionen (på äldre versioner är det en kryssruta). Glöm inte att spara ändringarna.